Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ποιο φυτό Σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες; «Η βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng!





Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες..!!
Ένα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος. Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών – ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες.
Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:
Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.
Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.
Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες και βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.
Αναφορές
Int J Cardiol 1995 Απρίλιο? 49 (2) :173-7.
Immunopharmacology 1998 Μάιος? 39 (2): 117-26.
Tao, Xuelian, et αϊ. Μια μελέτη φάσης Ι του εκχύλισμα οξικού αιθυλεστέρα της κινεζικής αντιρευματικά βότανο Tripterygium F wilfordii γάντζο στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Εφημερίδα της Ρευματολογίας 2001
Οκτώβριος? vol. 28: σελ. 2160-67.
Τάο, Xuelian και Λίπσκι, Peter E. Η κινεζική αντι-ανοσοκατασταλτικά βοτανική θεραπεία Tripterygium wilfordii γάντζο F. Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες για Ρευματικά Νοσήματα ΙΙ , Vol. 26, αρ. 1,
Φεβρουάριος 2000, σελ. 29-50.
Chang WY, et αϊ. Τα αποτελέσματα των παραδοσιακών αντιρευματικά φάρμακα φυτικής προέλευσης σε κύττρα του ανοσοποιητικού απάντηση. Η Εφημερίδα της Ρευματολογίας 1997? 24:3.
Tao Χ, J νεότεροι, Fan FZ, Wang Β, Lipsky PE. Επωφεληθείτε από ένα απόσπασμα του F Tripterygium wilfordii γάντζο σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα: μια διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη.
Αρθρίτιδα Rheum 2002 Ιούλιος? 46 (7) :1735-43.
Zhong Yao Li Xue Du ( Τοξικολογία των κινεζικών βότανα ) 1989? 154-155.
Wu Han Yi Xue Xue Yuan Bao ( Εφημερίδα της Wuhan University School of Medicine ) 1981? 4-67.
Zhong Yao Li Xue Du ( Τοξικολογία των κινεζικών βότανα ) 1989? 156-157.
Xian Dai Zhong Yao Yao Li Xue ( Σύγχρονη Φαρμακολογίας των κινεζικών βότανα ) 1997? 413.
Int J Cardiol 1995 Απρίλιο? 49 (2) :173-7.
aromaikarias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πληροφορίες

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."